E-conomic integration

Har du en Dandomain webshop sammen med abonnement på e-conomic regnskab og er træt af at manuelt overføre ordrer, kunder og varer, så har vi app’en til dig: Dandodesign e-conomic integration-en fuld integration med e-conomic regnskabsprogrammet, der automatisk overfører dine ordrer, varer og kunder til e-conomic.

Integration mellem din webshop og dit e-conomic regnskab

I en tid, hvor der er skarp konkurrence på internettet er det vigtigt at spare tid, hvor der spares kan. Normalt har man skulle manuelt taste nye ordrer, varer og kunder ind i sit lager/regnskabssystem, såsom e-conomic. Med Dandodesign e-conomic integration kan du spare dig selv og dine medarbejdere mange timer ved skrivebordet og kan du i stedet lade app’en gøre arbejdet for dig. Integrationen åbner således for fuld og direkte tovejsintegration mellem din Dandomain Webshop og dit regnskab i e-conomic, så du kan fokusere på de ting, der er sjove ved at have en webshop.

Fordelene ved Dandodesign e-conomic integration er:
  • Ubegrænset antal ordre
  • Hurtig overførsel af ordrer, varer og kunder fra DanDomain til e-conomic.
  • Mindre tastearbejde for dig.
  • Fuld logbog over ordrer med videre.
Hvordan fungerer Dandodesign e-conomic integration?
App’en fungerer gennem automatiske overførsler af kunder, varer og ordrer. Integrationen er selvfølgelig lavet så du ikke får dubletter i hverken din Dandomain webshop eller dit e-conomic regnskab.

Dandodesign e-conomic integrationen har et brugervenligt dashboard, hvor du hurtigt får overblik og kontrol over integrationen. Dashboardet får du adgang til fra din DanDomain administration. På dashboardet kan du med få klik ændre indstillingerne for integrationen, følge loggen over ordreoverførsler og statistik, samt meget mere.

Pris: 129,-/mdr
Economic
info@dandodesign.dk
© Copyright 2009-2018 Dandodesign Aps. Cvr. 36899042