Apple Pay

Forenklet betalingsproces

Apple Pay er en mobil betaling og digital wallet fra Apple Inc., der giver brugerne mulighed for at betale online og fysisk.

Med vores nye integration til Apple Pay kan du øge din konvertering ved at tilbyde den ekstremt forenklede betalingsoplevelse, som Apple Pay leverer.
 

Ingen ekstra omkostninger

Vi opkræver ingen ekstra omkostninger for brugen af Apple Pay. Du betaler kun dine eksisterende betalingsgateway og indløser gebyrer hos Reepay.

Hvis du ikke er kunde i Reepay, kan du komme i gang her: https://signup.reepay.com/#/da?time=1. Alternativt kan du skrive direkte til salg@reepay.com og bede om et godt tilbud. Hvis du allerede er kunde, skal du blot aktivere Apple Pay ved at logge ind på dit Reepay Dashboard og følge denne vejledning: https://help.reepay.com/en/knowledge/how-to-activate-and-configure-apple-pay-in-reepay

OBS: Vær opmærksom på, at Apple Pay kun virker, hvis man bruger Clearhaus som indløser, da de er den eneste indløser, som understøtter Apple Pay på nuværende tidspunkt. Hvis du har en aftale med en anden indløser, kan Reepay giver dig et ekstraordinært tilbud på indløsning igennem Clearhaus. Skriv til salg@reepay.com. Du kan være i gang på blot 3 hverdage og højst sandsynligt spare penge. 

Automatisk trækning
Med Reepay hæves dine betalinger automatisk, når de når et bestemt stadie. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at logge ind for at trække pengene, men blot håndtere dine ordrer, som du plejer!

 

info@dandodesign.dk
© Copyright 2009-2018 Dandodesign Aps. Cvr. 36899042