Salgsbooster

Det ligger i navnet, at Dandodesigns salgsbooster får aktiviteterne på din webshop til at stige. Med liveopdateringer fra andre kunders køb, der går hele 30 ordre tilbage, kan dine besøgende lade sig inspirere, få tryghed og være mere villig til at aflægge en bestilling.


Din shop fremstår stor og dynamisk

Salgsboosteren får din webshop til at fremstå populær og som en stor og dynamisk shop, hvor der er mange aktiviteter. Når dine besøgende ser, at andre kunder køber på netop din webshop, er de mere positivt indstillet på selv at foretage et køb.

Når dine kunder besøger din webshop vil et lille popup-vindue komme frem på deres skærm med eksempelvis teksten: ”Kasper fra Korsør har lige købt…” Hertil er der et link og et billede af produktet, så de besøgende nemt kan klikke sig ind på produktet. Salgsboosteren går 30 ordre tilbage, så selvom du har en webshop med lav aktivitet, vil dine besøgende stadig få en oplevelse af en travl webshop.


Skab en levende atmosfære

Det lille popup-vindue sikrer, at dine kunder får en oplevelse af en webshop med masser af køb og besøgende. Kunderne vil få den samme oplevelse, som når de går ned i en fysisk, travl butik – de får oplevelsen af en levende atmosfære og lader sig inspirere af andre.

Salgsboosteren er direkte bevis på, at der er aktiviteter på din webshop og giver dermed et kvalitetsstempel overfor potentielle kunder.

Salgsboosteren giver din Dandomain webshop følgende:
  • Liveopdateringer af andre besøgendes køb i form af popups.
  • Giver besøgende tryghed og øger din webshops troværdighed. ”Hvis andre køber herinde, så kan jeg også godt”-følelsen.
  • Salgsboosteren er social og giver kunden en følelse af at stå i en fysisk, travl butik med andre kunder.
  • Den levende atmosfære inspirerer dine besøgende og lader dem se produkter, som de slet ikke vidste, var en del af sortimentet.
  • Salgsboosteren går 30 ordre tilbage – selv en lille webshop vil se travl og populær ud.
  • For kun 75,- i måneden vil din webshop opleve en øget omsætning fra dag 1!
Salgsbooster-appen understøtter alle sprog og aktiveres/deaktiveres nemt med ét enkelt klik.

Køb appen via app-shoppen hos Dandomain.

Pris: 75-,/mdr.
Ingen oprettelsesgebyr
Salgsbooster
Kaare Bodyman Jesper fra Dandodesign sagde til mig:" Nu aktiverer jeg Salgsboosteren på Bodyman.dk, så læn dig tilbage og vent på at ordrene vælter ind!". Det grinte vi lidt af, men han fik faktisk ret.

Vores omsætning steg 15% samme dag!

I mine 12 år som E-Købmand, er Salgsboosteren fra Dandodesign det vildeste jeg har oplevet. Jeg vil anbefale alle til at købe appén allerede i dag (undtagen vores konkurrenter)

Kaare Madsen, Bodyman.dkBodyman
Mikkel Norliving 75 kroner for en app, der vil ændre din webshop for altid, er fuldstændig vanvittigt billigt!

Det er sindssygt nemt at integrere i webshoppen og allerede fra dag 1 mærkede jeg effekten af salgsboosteren, og den måde som appen påvirker mine besøgende.

Jeg ville på ingen måde tøve med at installere salgsboosteren med det samme!

Mikkel Elgstrøm, Norliving.dkNorliving

Se Salgsbooster live:

info@dandodesign.dk
© Copyright 2009-2018 Dandodesign Aps. Cvr. 36899042