Hvem er Dandodesign?

Dandodesign er ejet og drevet af Jesper Christensen, som har mangeårig erfaring med udvikling og programmering til Dandomain Webshop.

Inden Jesper kastede sig ud som selvstændig, var han ansat ved LavprisVVS gennem 6 år. LavprisVVS blev opbygget på en Dandomain Webshop platform, og heraf startede ideen til Dandodesign, da mange shops kunne drage stor nytte af de moduler, der var fremstillet i LavprisVVS.dk regi. Derfor startede Jesper et firma under LavprisVVS, Dandodesign.

Dandodesign blev hurtigt en succes - især som følge af en stor forståelse for kundernes behov, da det daglige arbejde med LavprisVVS webshop viste nødvendigheden af at overholde virksomhedens budgetter og få hevet ordre hjem - og dette krævede optimale og brugervenlige software løsninger.

Den 1. september 2014 blev LavprisVVS opkøbt af BilligVVS, hvorefter Jesper trak sig fra LavprisVVS for at hengive sig 100% til driften og udviklingen af Dandodesign.

Styrken i Dandodesign

Det er vores erfaring, der adskiller os fra øvrige webbureauer. I Dandodesign har vi tidligere været en del af en virksomhed, som driver egne shopløsninger. Denne erfaring mener vi i høj grad, der kan komme andre shopejere til gode.

Fordele ved Dandodesign

info@dandodesign.dk
© Copyright 2009-2018 Dandodesign Aps. Cvr. 36899042